Ακανόνιστες Πλάκες
Κυβόλιθοι
Πλακάκια Δάπεδου
Δάπεδα 60x60
Βυζαντινά Δάπεδα
Ακανόνιστες Αντικ Πλάκες
Σκάλες
Slabs
Πλακάκια Επένδυσης
Σκαπιτσαριστά
Rock Faces (καπάκια)
Πάνελ πέτρας
Τούβλα
Λιθόπετρες
Πρέκια - Αγκωνάρια
Σκεπόπλακες
Σχάρες πέτρας
Βότσαλα
Deco Uni
Ψηφίδες
Πέτρες Κήπου
Πατήματα Κήπου
Διακοσμητικά Κήπου
Ψησταριές
Ψηφιδωτά
3D Ψηφιδωτά
Πέπλες σε δίχτυ
Μέταλλα & Γυαλάκια σε δίχτυ
Fildisi
Μπορντούρες - Λιστέλο
PREMIUM collection
Νιπτήρες
Home Accessories
  

Κυβόλιθοι Μαύρος Γρανίτης 10x10x5cm

 


Κυβόλιθοι Μαύρος Γρανίτης 10x10x5cm

ΚΥΒΟΛΙΘΟΙ ΓΡΑΝΙΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ

Οι κυβόλιθοι μαύρος γρανίτης  10x10x5cm παράγονται δια της θραύσης τεμαχίων από φυσικό γρανίτη χρώματος μαύρου με ειδικές πρέσες πιέσεως. Οι διάστασή τους είναι 10x10x5cm περίπου. Το χρώμα τους είναι μαύρο. Άλλες ονομασίες με τις οποίες διατίθεται το προιόν στην αγορά είναι γρανιτένιοι κυβόλιθοι μαύροι,κυβόλιθοι γρανίτης μαύρος, κυβόλιθοι μαύρος, κυβόλιθοι από γρανίτη μαύρος.

ΚΥΒΟΛΙΘΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

 Οι κυβόλιθοι μαύρου γρανίτητοποθετούνται επάνω σε υπόστρωμα από σκυρόδεμα, σε πάχος μεγαλύτερο από 15cm, οπλισμένο με δυνατό δομικό πλέγμα. Η συγκόλληση τους γίνεται με την χρήση λάσπης τσιμέντου. Οι αναλογίες των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή της  πρέπει να ενδείκνυνται για τον σκοπό αυτό και επίσης να έχουν, όπου αυτό απαιτείται, την σήμανση CE. Η αρμολόγηση (το συμπλήρωμα των κενών μεταξύ των γρανιτοκυβόλιθων) γίνεται με την ίδια λάσπη. Οι αρμοί δεν πρέπει να έχουν σχισμές ή οπές γιατί μπορεί μέσα από αυτές να εισχωρήσει νερό και με την διάβρωση  και την διαστολή να προκληθούν φθορές και αποκολλήσεις στο πλακόστρωτο. Κατά  την τοποθέτηση προσέχουμε ώστε οι περισσότερο επίπεδες επιφάνειες να είναι από την επάνω ορατή πλευρά και επίσης οπωσδήποτε δεν πρέπει να δημιουργούνται κενά κάτω από τους κυβόλιθους γιατί αυτό τους κάνει ευαίσθητους στο να υποστούν φθορές και σπασίματα. Προσέχετε η λάσπη τσιμέντου να μην λερώνει την επάνω επιφάνεια των γρανιτοκυβόλιθων. Αν αυτό γίνει καθαρίστε τους με σφουγγάρι και νερό πριν στεγνώσει. Η τοποθέτηση των γρανιτοκυβόλιθων πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους έμπειρους τεχνίτες πέτρας.

Οι κυβόλιθοι μαύρο γρανίτηςχρησιμοποιούνται για πεζοδρομήσειςπλακοστρώσεις δρόμων,  πλατειώνγκαράζκαλντερίμια(λιθοστρωτο κ πλακοστρωτο), διαμόρφωση και διακόσμηση κήπου.  

Κυβόλιθοι Μαύρος Γρανίτης 10x10x5cm

 
+30 25920 51400 Monday to Friday 08:00 - 18:00
Saturday 08:00 - 15:00
ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

ΚΑΒΑΛΑ - ΚΗΠΙΑ
Τ.Κ. 64 100
Τηλ:+30 25920 51151 - 51400
Φαξ:+30 25920 51262

General Information:
info@akrolithos.gr

Export Department:
export@akrolithos.gr